Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Een actieve sport voor hen die overdag wat meer vrije tijd hebben. En niet alleen voor heren. Er zijn ook dames die graag biljarten.
In de Leuning hebben wij de beschikking over een prima verwarmde biljarttafel met toebehoren. U bevindt zich in een gezellig centrum, waar u zeker bekenden ontmoet.

De kosten zijn slechts een bijdrage voor het onderhoud, daar hoeft u het niet voor te laten. Wij vragen u wel om van te vóren uw speeltijd (dag en uur) bij de receptioniste vast te leggen. Blijf niet thuis zitten, kom eens biljarten.

Kosten bedragen 1 Euro per uur.

Men kan bij de balie van de Leuning de dag en tijd reserveren
via telefoonnummer (035) 542 2020.

Agenda overzicht