Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Inzicht in uw geldzaken begint bij uw administratie. Als uw administratie op orde is, kunt u alles makkelijk terugvinden. Overzicht helpt u uw geldzaken in de hand te houden.
Heeft u hulp nodig bij uw administratie, bent u zelf het overzicht kwijt of weet u niet waar u moet beginnen?
Welzijn Baarn helpt u op weg.

Maak een afspraak met ons Team Advies & Ondersteuning
Eemnesserweg 17 in Baarn
Bel naar 035-5418600 of stuur een mailtje naar Welzijn Baarn

Extra informatie
Ondersteuning van vluchtelingen
In ons spreekuur blijkt dat veel mensen hun administratie niet op orde hebben, waardoor het bijna onmogelijk is een formulier in te vullen of kwijtschelding aan te vragen.
Klanten die door Vluchtelingenwerk worden overgedragen aan Wegwijs hebben standaard hulp nodig bij hun administratie. Later kan dit dan weer losgelaten worden, als blijkt dat ze het zelf goed oppakken. In Baarn worden vluchtelingen een jaar door Vluchtelingenwerk begeleid. Na dat jaar blijkt vaak dat ze nog niet in staat zijn zelfstandig alles te regelen, bovendien is de overgang naar onze werkwijze behoorlijk groot.
Bij jonge vluchtelingen lijken de problemen om goed te functioneren in de maatschappij  zo mogelijk nog groter en daarnaast hebben zij vaak ook nog specifieke problemen.