Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

In november heeft het Lokaal Expertise Punt Informele Zorg, Mantelzorg Baarn (Het LEIZ is de plaats waar mantelzorgers terecht kunnen voor informatie, advies en ondersteuning) opdracht gekregen om uitvoering te geven aan de regeling  ‘Mantelzorg Compliment 2016. De zorgvrager die woonachtig is in de gemeente Baarn en een zelfstandig huishouden voert kan een ‘Mantelzorg Compliment’ aanvraag indienen voor een  en op deze wijze zijn mantelzorger hiermee een compliment uitreiken. Het compliment is een geldelijke waardering van 150 euro. 

Denkt u dat u in aanmerking komt voor een mantelzorg compliment? Download hieronder de pdf, print hem uit en vul het in.

pdf dl icon Begeleidende brief

pdf dl icon Aanvraagformulier

 

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met Team Advies & Ondersteuning
Mirriam Gransier -  Mantelzorgconsulent
 
Tel: 035-543 6222
E-mail: Mantelzorg