Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Woont u in Baarn?Zomer OPEN

Bent u een mantelzorger?

Bent u 18 jaar of ouder?

Steeds meer mensen zorgen voor hun naaste: een partner, een familielid, vriend, buurman of buurvrouw. De zorg die u geeft noemen wij mantelzorg. Het begint vaak met een kleine handreiking, maar het groeit soms uit tot 24-uurs zorg. Mantelzorg wordt veelal verricht vanuit persoonlijke betrokkenheid, maar dat neemt niet weg dat het veel tijd en energie kan vergen. Het is daarom belangrijk dat u zichzelf als mantelzorger de tijd gunt om regelmatig nieuwe energie op te doen.

We nodigen u uit! Lokaal ExpertisePunt Mantelzorg Baarn & Gemeente Baarn willen u, mantelzorger in Baarn, in het zonnetje zetten door u uit te nodigen voor:

Het Mantelzorguitje, dinsdagmiddag 20 juni op Paleis Soestdijk.

Programma

12.30 uur: Ontvangst bij de kassa: Hier wordt u vriendelijk verwelkomd en krijgt u de nodige informatie over uw bezoek aan Paleis Soestdijk.

12:45 uur: Ontvangst met koffie/thee en saucijzenbroodje in de Oranjerie.

13:25 uur: Ontvangst bij het paleis, groep 1: Voor deze exclusieve rondleiding wordt u om 13:25 uur bij de publieksentree verwacht, aan de voorkant van het paleis, voorbij het bordes (bij de blauwe vlaggen). Uw gids zal u daar verwelkomen. Zorg dat u daar op tijd bent!

13:25 uur: Wandeling door Engelse landschapstuin groep 2.

14:25 uur: Ontvangst bij het paleis groep 2: (informatie over deze rondleiding zie groep 1, hierboven).

14:30 uur: Wandeling door Engelse landschapstuin groep 1.

15:45 uur: High Tea in de Oranjerie

Wilt u meedoen of meer informatie? Meld u tot uiterlijk dinsdag 13 juni aan bij:

Welzijn Baarn | Lokaal ExpertisePunt Mantelzorg Baarn

Tel: (035) 528 0460 (elke werkdag tussen 9.00 – 12.30 uur)

Email: info@welzijnbaarn.nl