Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Kerstinloop in De Leuning

De Zonnebloem, de UVV en Stichting Welzijn Baarn organiseren ook dit jaar met Kerstmis weer een ontmoetingsmiddag!

Er wordt een kerstverhaal voorgelezen en we eindigen met een mooi gedicht. Maar het allerbelangrijkst is dat we het met elkaar gezellig maken en dat u in een ongedwongen sfeer andere mensen kunt ontmoeten.

Niets moet, alles mag!
Iedereen die het Kerstfeest met andere mensen wil vieren of er gewoon even tussenuit wil, iedereen die zin heeft in een praatje, een hapje en een drankje, is van harte welkom!

De deuren gaan om 14.00 uur open, maar u kunt ook later binnenlopen.
Om 16.30 uur sluiten we de middag af.

De Seniorenbus rijdt op deze dag. Als u daarvan gebruik wilt maken, moet u uiterlijk vrijdag 23 december reserveren via telefoonnummer 5421129. 

U bent van harte welkom!

Agenda overzicht