Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Doe mee aan de 7e Baarnse Beursvloer.beursvloer baarn

1,5 uur van uw tijd maakt het verschil!

Theater de Speeldoos is vrijdag 9 februari 2018 weer de gastvrije locatie voor de Baarnse Beursvloer. Op de Beursvloer (ruilbeurs) wisselen Baarnse ondernemers, bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties in een ongedwongen sfeer diensten en goederen uit. En dat met een gesloten portemonnee! Zowel het aanbod als de wensen worden bij aanmelding bekend gemaakt op www.beursvloerbaarn.nl en in een later stadium bij de uitnodiging en in de Beursvloerkrant. Hoe gaat de Beursvloer in z’n werk. Met een slag op de beursgong komt de Beursvloer om 15:30 uur tot leven. In een tijdsbestek van anderhalf uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden.

De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Is de tijd tekort? Geen paniek, veel matches komen tot stand in de aansluitende netwerkborrel of daarna.

Waarom meedoen? Meedoen aan de Beursvloer laat de maatschappelijk betrokken kant van een organisatie zien. Een kant van succesvol ondernemerschap die door steeds meer bedrijven bewuster, pragmatischer en doelgerichter wordt ingevuld. Het Beursvloerconcept stelt organisaties in de gelegenheid juist díe sociale kant van ondernemen te concretiseren en uit te werken. Naast het leggen van contact, ontstaat soms een langdurige partnerschap tussen bedrijf en organisatie. Meedoen geeft energie en voldoening waarbij het draait om de gunfactor en geluk en niet om geld!

Aanmelden: schrijf u in als aanbieder of als vrager. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om deel te kunnen nemen. Dat heeft oa. te maken met de administratieve verwerking van uw gegevens bij het maken van de matches etc.

Tip van ons:

NL DOET 2018

Ook dit jaar combineren we de activiteiten van NL Doet, 9 en 10 maart 2018 weer met de Beursvloer. Denk nu alvast na over uw klus/activiteit en ga bij de beursvloer op zoek naar vrijwilligers, materialen etc.

Aanmelden voor NL Doet kan vanaf 1 november. Doe dat op tijd en vraag de financiële vergoeding aan.